The Owner

You can call her Ira, without any prefixes like ‘Mbak’, ‘Sis’, or worse, ‘Ibu’ and ‘Tante’. She’s forever 25 years old at heart, married with one child. She used to swear in the name of Pussycat Dolls, Beyonce Knowles, Tiesto, rave parties and night clubs, with goals such as to replace Nicole Scherzinger in the PCD newest formation, to get a scholarship for Master Degree (s) abroad and to be the best in her office.

But after becoming a mother to a very-energetic-non-stop-moving-yet-sweet-and-cute daughter, Nadira, her passions alter to baking and cooking. Her goals now only revolve around simple things like how to potty train her daughter, how to bake delicious cheesecake and how to lose weight without reducing the portions of her favorite dessert🙂

P.S: If you want to contact her, just send an email to ira.astuti@gmail.com . She will reply you soon, whenever she has time🙂

67 thoughts on “The Owner

  1. Maaakk, aku link blognyah bolee ya?
    lagi berguru juga nih nyari2 ilmu financial, mulai dari dana pendidikan, invest, asji sampe dana liburan. hehehe..

    suka deh sama gaya nulisnyaaaa, love it!

  2. Aku juga suka sama (hampir) semua tulisan di blog ini *belum baca semua soalnya*
    Aku link di blog-ku ya mak (biar ga ketinggalan kalo ada post2 baru), maap telat ijinnya🙂

  3. Halo salam kenal, Ira ini adiknya Mbak Lita ya. Pernah ketemu sekali sama Mbak Lita tapi belum sempet ngobrol banyak, boleh baca-baca blognya ya? Inspiratif deh…:) Ntar aku link juga ya blognya… Tq

    • Halo Zipora (atau Maria? How should I call you? :)). Aku kakaknya Lita lho, keliatan lebih muda ya? hihiih.. *GR abweess*

      Silakan baca-baca blog alakadarnya ini. Mudah-mudahan gak bikin alergi ya😀

      • Panggil Maria aja. Abisnya kog tulis disitu forever 25 old berarti msh muda to hehehe, kayaknya Lita lebih kurusan ketimbang km ya? Sotoy deh… Ok ntar aku ubek2 blognya ya. Jgn lupa kalau ada waktu mampir juga ke blogku yang ala kadarnya hehehe🙂

  4. assalamu’alaikum…

    mba ira…saya arie…boleh gabung baca2 semua tulisan2nya yaaaa…sungguh…saya betaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah banget bacanya…banyak manfaatnya..plus menghibur juga…

    salam kenal ya mba…

  5. Hi mba ira (walau ga boleh manggil mba rasanya ga afdhal ga blg mba he.he..he….), senang bs baca2 tulisannya. Renyah, gurih, tapi sehat dan mengenyangkan. Seperti diet paleo @kenyangsenang tulisanmu yg menyebabkan aku kesasar ke blog ini.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s